Characters


Characters

Momenteel bestaat onze party uit 6 characters. Hier even een korte voorstelling van elk character.

Elun de summoner

Elun is een male halfling summoner die gebruik maakt van zijn favoriete wolfachtige eidolon en andere beesten uit verschillende dimensies om zijn tegenstanders te verslaan.

Flynn de bard

Flynn is een male human bard die ervoor zorgt dat we tijdens combat van verschillende bonussen kunnen genieten. Hij is ook een grote fan van performen, daarbij heeft Valena hem al eens goed beetgenomen door hem een kunstje met een Alchemist’s fire (die natuurlijk ontplofte) te doen.

Henry Cuftbert

Henry is een human wizard die vooral gebruik maakt van zijn knowledge om problemen op te lossen. Spijtig genoeg weet hij niet veel van spinnen. (fobie misschien?)

Ishten de cleric

Ishten is een male elf cleric die geniaal is als het op healen aan komt maar er niet veel van bakt als hij eens moet tanken. Dankzij hem leven we nog na ons gevecht tegen de Half-Lich Aconia Rastburn, daar zijn we hem nog altijd dankbaar voor!

Thor Odinsson

Thor is een male dwarf fighter die gigantische klappen kan uitdelen en ontvangen. Er is niets liever dat hij doet dan vechten aangezien zijn grootte (1m87!! voor een dwerg) zijn tegenstanders angst inboezemt.

Valena Starshooter

Valena is een female human rogue die in combat graag gebruik maakt van zowel pijl en boog als alchemist vloeistoffen (brandbommen, knalbommen, rookbommen,…). Ze ziet er niet sterk uit maar dat moet ook niet als je een grote precisie hebt met boogschutten.

Characters

Arenesan Ridigroll