Korag


Korag Doomslayer

Korag is een Male Half Orc Saurian Shaman (Druid) PC.

Geschiedenis

Korag is afkomstig van de Regnash Clan, dit is een clan van Half Orc bannelingen, die 15 jaar geleden nog rond de vulkaan Ikarus leefden tot de undead plots aan een grote opmars begonnen in die regio, dit wordt de Erkentening genoemd. Heel de clan moest toen vluchten om te overleven. Wat niemand tot dan toe wist, was dat Korag een hechte band had met eens speciaal dier dat in die regio leeft, een baby Spinosaurus. Deze was zijn companion voor vele jaren na de grote ontsnapping aangezien hij uit de clan gezet werd. De clan vond het te gevaarlijk om zo’n beest rond te laten lopen in hun gebieden dus op 10-jarige leeftijd stond hij er helemaal alleen voor samen met Aconia die hem als zijn grote broer zag en hij zag haar als zijn kleine zus.

Hij reisde de wereld af met zijn Spinosaurus tot zijn 24ste. Hij is uit op wraak tegen de undead die zijn oude thuis verwoesten. Tot overmaat van ramp kwam zijn Spinosaurus om in een gevecht met undead. Hierdoor was hij vastbesloten om tegen de undead te vechten zolang hij kon.

Hij keerde terug naar het gebied rond de Ikarus en vond daar een nieuwe, jonge Spinosaurus die hij Gnarsh noemde. Zij werden heel hecht samen en sindsdien vechten ze zij aan zij tegen eenieder die hen in de weg loopt.

Dankzij zijn vastberadenheid en soms wat roekeloosheid heeft hij zich al uit vele situaties kunnen redden.

Korag

Arenesan Ridigroll