Valena


Valena Starshooter

Valena Starshooter is een female human rogue PC.

Geschiedenis

Valena groeide op in Ardanosis, ze woonde daar bij haar ouders die herbalist en alchemist waren van beroep. Valena was zeker niet van plan om een van de beroepen van haar ouders te gaan doen maar ze maakt wel gebruik van een paar technieken die ze van hen geleerd heeft. Ze is bijvoorbeeld dol op het maken van poisons (meestal ondodelijk) om haar te helpen op haar reizen door Arenesan.

In haar jeugd was ze ook veel bezig met verschillende mensen en dieren begluren in de natuur zonder gezien te worden, daar kon ze soms hele dagen mee bezig zijn en zo werd ze er dus ook heel goed in. Als ze dan eens gezien werd maakte ze zich zo snel mogelijk uit de voeten, hierbij had ze het voordeel om heel lenig te zijn en goede reflexen te hebben waardoor ze zo goed als altijd ontkwam.

Omdat ze dat leuk vond had ze besloten om bij een oude rogue in de leer te gaan en daar heeft ze heel wat van haar skills aangeleerd. Omdat ze ook nog veel over poisons had geleerd van haar ouders is ze een poisoner rogue geworden.

Valena gebruikt meestal schadeloze poisons zoals een Drow poison (om tegenstanders buiten bewustzijn te brengen gedurende een bepaalde tijd.) en enkele andere.

Op haar 18e besloot ze rond te reizen in Arenesan, hiervoor moest ze natuurlijk wel leren om iets schadelijkere poisons te maken, haar ouders gingen akkoord en leerde haar alles wat zij wisten.

Ze vertrok alleen op reis op zoek naar opdrachten die ze kon uitvoeren om wat extra geld te verdienen. Doordat ze zo een goede schutster is, nam ze zoveel mogelijk opdrachten aan die het mogelijk maakten om met precisieschoten uit te voeren.

Zo heeft ze eens in een grot een valstrik die door bandits was aangelegd in haar voordeel laten uitspelen. De Stone Trap was vastgemaakt met een touw, toen ze er allemaal onder stonden had ze met 1 pijl het dunne touw kunnen doorboren waardoor de stenen op de bandits vielen.

Rumors

Volgens sommigen heeft Valena contact met de Thieves guild omdat ze in de buurt van de Hexar Robbery en nog enkele andere plaatsen van diefstal gezien was. Maar dit is niet bevestigd!

Valena

Arenesan Ridigroll